Yritys

MJV Automation Oy on vuonna 1988 perustettu laadukkaita teollisuuden automaatiopalveluja tuottava yritys. Suunnittelemme ja toteutamme yhdessä asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa luotettavia ja tehokkaita automaatiojärjestelmiä ja kokonaisia prosesseja. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilöstö on laadukkaan toimintamme avain ja yrityksen tärkein voimavara. Meiltä löytyy kokemusta ja asiantuntemusta monilta eri teollisuuden aloilta ja meillä on myös vahva osaaminen sähkö- ja automaatiokeskusten sekä erikoiskeskuksien suunnittelusta ja valmistuksesta.

MJV Automation Oy toimii emoyhtiönä konsernissa, johon kuuluvat tytäryhtiöt JTL-Control Oy, JTL-Automation Oy ja MJV-Service Oy. Yhteensä meitä on käytettävissä n. 60 sähkö- ja automaatioalan ammattilaista.

Toimintaperiaatteitamme ovat kunnioitus, luottamus, vastuullisuus ja yhteistyö. Me olemme automaation ykköskumppani mielellämme myös teidän projekteissa.

n. 2-3 M€

Liikevaihto

20

Työntekijää

1988

perustettu

Konsernin tytäryhtiöt

MJV Automation Oy toimii emoyhtiönä konsernissa, johon kuuluvat tytäryhtiöt JTL-Control Oy, JTL-Automation Oy ja MJV-Service Oy. Yhdessä meitä on käytettävissäsi yli 60 sähkö- ja automaatioalan ammattilaista! Tutustu yrityksiin alla.

n. 7-8 Milj. €

Liikevaihto

n. 60

Työntekijää